Σχετικά με Εμάς

bansko letters

Ένα όραμα για οικονομική χειμερινή απόδραση… για όλες τις ηλικίες, χωρίς κούραση και άγχος, το 2019 έγινε πραγματικότητα!
Για μια ακόμη χρονιά, φροντίζουμε τα πάντα για τις χειμερινές σας διακοπές στο πολυαγαπημένο Μπάνσκο, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τα δικά σας πρόσωπα. Το BANSKO THE PROJECT, μια απο τις οργανωμένες διακοπές που προσφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο TRAVEL PROJECT, ενδείκνυται για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, της χαλάρωσης και των χιονισμένων τοπίων.
Απο την έναρξη της χειμερινής σεζόν έως και την λήξη, φροντίζουμε για την ασφαλή μετακίνησή σας από ποικίλα μέρη της Ελλάδας με σύγχρονα λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας. Ακόμη, διασφαλίζουμε την διαμονή σας σε εντυπωσιακά ξενοδοχεία 3ων, 4ων και 5 αστέρων σε κεντρικά σημεία του Μπάνσκο. Απο την συνολική εμπειρία, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι ειδικευμένοι συνοδοί μας, οι οποίοι βρίσκονται διαθέσιμοι 24 ώρες για να σας εξυπηρετήσουν με ό,τι χρειαστείτε. Σας δίνουμε την δυνατότητα να λάβετε μέρος σε μια από τις προαιρετικές εκδρομές που οργανώνουμε σε διάφορους εξωτερικούς προορισμούς, ώστε να θαυμάσετε εξαιρετικά τοπία της Βουλγαρίας.
Βεβαίως, η ειδυλλιακή απόδραση δεν περιορίζεται στα παραπάνω. Λόγω των καλών σχέσεων που έχουμε αναπτύξει με την πολυετή παρουσία μας στο θέρετρο, σας προσφέρουμε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές σε πληθώρα καταστημάτων εστίασης.
Οικονομία και απόλαυση, λοιπόν, είναι δυο όροι που δείχνουμε έμπρακτα ότι μπορούν να ταιρίαξουν αρμονικά!