Μονοήμερη Εκδρομή στη Σόφια Βουλγαρίας

Μια ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μυστικά της πόλης. Η αναχώρηση προγραμματίζεται νωρίς το πρωί από την reception του ξενοδοχείου σας. Κατά την άφιξη, θα ακολουθήσετε οδική και πεζή περιπλάνηση, εξερευνώντας τα ενδιαφέροντα μνημεία της πόλης.
Η εκκλησία του Νέφσκι, η υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, η Ρωσική εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα με τη σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, η Γέφυρα των Αετών και άλλα σημαντικά αξιοθέατα θα σας καταπλήξουν. Αν έχετε σκοπό να ψωνίσετε, τα 5 εμπορικά κέντρα της Σόφια προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες.
Το απόγευμα, καθώς πλησιάζει προς το τέλος, θα επιστρέψετε στο Μπάνσκο, κουβαλώντας μαζί σας τις εντυπώσεις από μια μέρα γεμάτη περιπέτεια και ανακαλύψεις.

Για όλα τα παιδιά κάτω των 12 ετών ισχύει έκπτωση 20%

 

Διαθέσιμες Ημερομηνίες: 24/12, 25/12, 26/12, 27/12, 28/12, 29/12, 05/01, 06/01. Από τη δεύτερη βδομάδα του Ιανουαρίου έως τις 08/03, θα υπάρχουν ανοιχτές αναχωρήσεις μόνο τα Σάββατα, ενώ για τις τελευταίες 2 εβδομάδες του Μαρτίου: 17/03 & 24/03.

Note

Όλες τις προαιρετικές μας εκδρομές τις κλείνετε και τις πληρώνετε, είτε από το site μας, είτε στα γραφεία μας, είτε στον αρχηγό μας στο λεωφορείο.

Σε περίπτωση ακύρωσης από την στιγμή που φτάνετε στο Μπάνσκο, σας επιστρέφουμε το 50% του συνολικού ποσού της εκδρομής.

Φόρμα Κράτησης

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Email
Τηλέφωνο
Ημερομηνία
Ξενοδοχείο Διαμονής
Μήνυμα
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Email
Phone
Date
Accommodation Hotel
Message